don't read the menu options and go directly to the page content 
Click to view menu Click to search

Welkom op De Website Faversham

Home / Welkom op De Website Faversham

                 Oyster Bay House, Faversham

Als u een bezoek aan Faversham brengt, ontdekt u een van de meest historische en charmante marktplaatsen van Engeland, beschut gelegen tussen het prachtige landschap van de Kent Downs en de schitterende kustlijn.

Deze schilderachtige, traditionele plaats met bijna 500 gebouwen op de monumentenlijst heeft een bijzondere sfeer. Faversham dateert uit de tijd voor de Romeinen en wordt genoemd in het Domesday Book van Willem de Veroveraar uit 1086. Tegenwoordig is het een gezellig drukke plaats met een goede keuze aan onafhankelijke winkels en nationale winkelketens.

Faversham ligt twee minuten van de M2 snelweg en iets meer dan een uur van Londen met de trein, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. De fantastische attracties van het gebied liggen op korte afstand rijden van elkaar. Dankzij een overvloed aan prima eetgelegenheden en fascinerende winkeltjes is Faversham een ideale bestemming voor een dagtochtje of korte vakantie. Het is ook handig gelegen voor andere attracties in Kent en het kustgebied.

In de uitstekende accommodatiegelegenheden van deze streek wordt u hartelijk welkom geheten. Er zijn ook veel familiepensions met hun eigen karakter en sfeer. Dit zijn uitstekende beginpunten voor het verkennen van de plaatselijke vrijetijdsactiviteiten en bezienswaardigheden: van landhuizen en tuinen tot de oudste brouwerij van Groot-Brittannië, en van de nationale fruitcollecties tot natuurreservaten van internationaal belang.

Verder is Faversham een van de beste wandelgebieden van Engeland. Er zijn veel aangegeven wandelroutes in het prachtige platteland van Kent.

In de eersteklas restaurants, cafés en pubs kunt u gerechten bereid met plaatselijke landbouwproducten proeven. Het unieke erfgoed van de plaats ontdekt u als u rondneust in de speciaalzaken of het prachtige landschap verkent - Faversham heeft bijzonder veel te bieden.